Thursday 10 April 2014

Υπάρχουν τελικά νεράιδες; Ενας ονειροπόλος Βρετανός υποστηρίζει ότι τις φωτογράφισε και έχει στοιχεία

Ολοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στο όνειρο και τις φαντασιώσεις, ωστόσο, ο λέκτορας Πανεπιστημίου, Τζον Χάιατ, βάλθηκε να αποδείξει με στοιχεία τις δικές του, καθώς υποστηρίζει ότι έχει φωτογραφίσει μικροσκοπικές νεράιδες στη βρετανική εξοχή.



Ο Χάιατ αναφέρει στην dailymail ότι οι φωτογραφίες του που τραβήχτηκαν τα τελευταία δύο χρόνια στην περιοχή Ρόσεντεϊλ στο Λάνκασαϊρ, αποδεικνύουν ότι οι νεράιδες είναι υπάρχουν στην πραγματικότητα.


Μάλιστα αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια έκθεση με αυτές τις εικόνες, ενώ τονίζει ότι όσοι ενήλικες έχουν δει τη δουλειά του άρχισαν να εκφράζουν σοβαρές αμφιβολίες και να πείθονται ότι ίσως τελικά να υπάρχουν οι νεράιδες.

«Οι άνθρωποι μπορούν να αποφασίσουν μόνοι τους τι να πιστέψουν. Εγώ το μόνο που ζητάω είναι να δουν τις φωτογραφίες χωρίς σκεπτικισμό και στερεότυπα» σημειώνει ο Χάιατ ο οποίος, πάντως, παραδέχεται πως τα πλάσματα που έχει φωτογραφίσει διαφέρουν πάρα πολύ από τον τρόπο με τον οποίο απεικονίζονται οι νεράιδες στα παιδικά παραμύθια.


«Δεν πιστεύω ότι είναι απλά μινιόν βερσιόν των ανθρώπων, πάνε σπίτι τους και πίνουν τσάι» αναφέρει ο Χάιατ και προσθέτει «Δεν ξέρω αν έχουν ειδικές δυνάμεις, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τις είδα να απολαμβάνουν την βόλτα τους».



Πηγή: iefimerida

Κοινωνικά Δίκτυα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...