Thursday 30 January 2014

Ταινία: Ο Δρόμος του Ειρηνικού Πολεμιστή


Ο Δρόμος του Πολεμιστή είναι η ίδια η ζωή. Μια ζωή, όμως, που έχει μεταμορφωθεί σε ένα μαγικό κόσμο, γεμάτο μυστήριο, απρόοπτα, αγάπη, σοφία και χιούμορ. Και η ταινία αυτή, δεν είναι παρά η αφορμή για να ξυπνήσει ο πολεμιστής που υπάρχει μέσα μας.

Όλα αλλάζουν κάποιο βράδυ, όταν ο Νταν περνώντας από ένα βενζινάδικο γνωρίζει έναν παράξενο γέρο με σχεδόν υπερφυσικές ικανότητες. Τον βαφτίζει... Σωκράτη! Και τότε αρχίζει η περιπέτεια. Ο Νταν θα περάσει -κάτω από την καθοδήγηση του Σωκράτη- μια ολόκληρη διαδικασία μεταμόρφωσης, και θα αλλάξει ολοκληρωτικά.

Νταν Μίλμαν

Ο Νταν Μίλμαν, απόφοιτος του University of California at Berkeley, είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στο τραμπολίνο και μέλος του Gymnastics Hall of Fame. Εργάστηκε ως διευθυντής γυμναστικής στο Stanford University και αργότερα ως καθηγητής φυσικής αγωγής στο Oberlin College. Έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχει ασχοληθεί με διάφορες σχολές πολεμικών τεχνών, με γιόγκα και με άλλους χώρους πνευματικής αναζήτησης. Τα πολυάριθμα βιβλία του Νταν έχουν γίνει διεθνή μπεστ σέλερ και έχουν εμπνεύσει εκατομμύρια αναγνωστών και έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες. Ο Dan Millman, είναι συγγραφέας 10 βιβλίων, μεταξύ των οποίων: "Ο δρόμος του ειρηνικού πολεμιστή", "Το μυστικό ταξίδι", "Τα ταξίδια του Σωκράτη" και Οι 12 νόμοι του πνεύματος", που κυκλοφορούν στα ελληνικά από τις εκδόσεις Έσοπτρον. Τα βιβλία και τα σεμινάρια του, με θέμα τον Δρόμο του Ειρηνικού Πολεμιστή, έχουν εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Ο Dan ζει στη βόρεια Καλιφόρνια μαζί με την οικογενειά του.

Κοινωνικά Δίκτυα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...