Tuesday 26 November 2013

Πώς να πλησιάσετε ένα "Στοιχειό"

Αυτές οι γνώσεις είναι μία προσφορά, σαν μικρό αληθινό φως. Και αυτή η προσφορά δεν ανταποκρίνεται σε καμία εγωιστική σκοπιμότητα. Είναι μία πράξη ΑΓΑΠΗΣ.


Τα ορυκτά, τα φυτά, τα ζώα, τα ανθρώπινα, τα ηρωικά, ο κόσμος των θεών και η στήλη φωτός που τα ενώνει, όλα ζουν, όλα πνέουν, όλα δονούν ή κοιμούνται και ηρεμούν.

Εκείνος που μπόρεσε να ανοίξει τα μάτια του στη Ζωή, την αντιλαμβάνεται παντού.

Στο εκδηλωμένο επίπεδο στο οποίο κινούμαστε και το οποίο μπορούμε να καταλάβουμε υπάρχουν τέσσερα στοιχεία: η Γη, το Νερό, ο Αέρας και η Φωτιά Σε κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία της Φύσης ζουν όντα, πνεύματα της Φύσης ή Στοιχειακά. Στη σημερινή εποχή, είναι πολύ δύσκολο για το σύγχρονο άνθρωπο να επικοινωνήσει μαζί τους γιατί έχει αποκοπεί τελείως από τη φύση. Αυτά τα στοιχεία είναι οι νάνοι ή καλικάντζαροι και οι Νύμφες στη Γη, οι Νεράιδες, οι Τρίτωνες, οι Ναϊάδες, οι Νηρηίδες κ.λ.π. στο Νερό, οι Συλφίδες, τα Ελφη οι Αρπηίες κ.λ.π. στον Αέρα. οι Σαλαμάνδρες και οι Πύρινοι Δράκοι στη Φωτιά.

Για όποιον έχει την ευγενή διάθεση, χωρίς εγωισμό και καιροσκοπία και θέλει να επικοινωνήσει με τα πνεύματα της Φύσης, δίνουμε τις βασικές οδηγίες που κάνουν πιθανή την συνάντηση με ένα στοιχειό τύπου Νάνου.

Πρώτη φάση: Να βρείτε ένα απομακρυσμένο και ήσυχο τόπο, μέσα σε ένα δάσος, τον οποίο θα μπορέσετε να τον προσεγγίσετε με ευκολία. Η διαδρομή προς αυτόν τον τόπο πρέπει να γίνει χωρίς συναισθηματικές φορτίσεις, απλά και εύκολα για να μην τρομάξουν και φύγουν τα στοιχειά που κατοικούν εκεί.

Δεύτερη φάση: Να κάνετε μία ανάλυση της όλης διαδικασίας την οποία θα επιχειρήσετε για να είστε σίγουροι ότι δεν το κάνετε για επίδειξη ή για να αποκτήσετε κάτι εγωιστικά. Σαν προετοιμασία πρέπει για δύο μήνες τουλάχιστον να έχετε μία αγνή ζωή χωρίς κανένα είδος ναρκωτικό, οινοπνεύματος ή καπνού.

Τρίτη φάση: Να πάτε στον τόπο που επιλέξατε, μόνος ή με μία συντροφιά που να αναζητεί τα ίδια με εσάς και να κατασκηνώσετε σε σκηνή ή καλύβα, όσο πιο ήσυχα μπορείτε. Να έχετε μαζί σας , αν θέλετε να έχετε κάτι, μόνο αντικείμενα από ασήμι ή χρυσό και να φοράτε ρούχα από φυσικό υλικό. Να έχετε καθαρό σώμα και νου χωρίς φόβο και άγχος. Σαν προσφορά, στους αόρατους κατοίκους που θέλετε να συναντήσετε, μπορείτε να πάρετε κάποιο αρωματικό γλυκό, φρούτα ή αρώματα και να τα αφήσετε 50μ. περίπου μακριά σας.

Τέταρτη φάση: Στον τόπο συνάντησης να πάτε όσες φορές θα χρειαστεί και να καθίσετε στα χόρτα ή πάνω σε ένα κλαδί και να περιμένετε από τη Δύση του Ήλιου μέχρι δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα. Να χρησιμοποιήσεις για φαγητό μόνο νερό και ξηρούς καρπούς, να είσαι πάντα ξύπνιος και να μην εκδηλώσεις καμία φυσική σου ανάγκη. Αν τελικά δεις κάτι να μείνεις ήρεμος και να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις νοητικά μαζί του. Αν σε κυριαρχήσει ο φόβος , φύγε και μην το ξαναεπιχειρήσεις ποτέ. Η περίοδος που επιτρέπεται να γίνει η συνάντηση είναι μεταξύ της νέας σελήνης και της πανσελήνου και ποτέ το ανάποδο.

Πέμπτη φάση: Για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα, μετά την συνάντηση, να αποφύγεις την διήγηση της εμπειρίας σου σε άλλους ανθρώπους, παρά μόνο μετά από πολύ καιρό για να μειωθούν οι εντάσεις από τον ενθουσιασμό ή την απογοήτευση που θα έχεις. Και κυρίως να ξέρεις, αν πετύχεις την συνάντηση, ότι δεν έκανες κάτι σημαντικό που δηλώνει την ανωτερότητά σου, άλλα ακολούθησες πολύ φυσικά έναν δρόμο γνώσης και επαφής με τα όντα της Φύσης.

"Ουδέν αλήθειας μείζον"


Βιβλιογραφία:
- J.A. Livraga, "Τα Στοιχειακά Πνεύματα της Φύσης", Εκδόσεις Νέα Ακρόπολη.
- C.Wilson - J.Grant, "The Directory of possibilities", Corgi Books ed., 1982


Πηγή: asxetos.gr

Κοινωνικά Δίκτυα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...