Thursday 28 February 2013

Γνωστά σύμβολα, άγνωστοι συμβολισμοί

Κάθε σύμβολο έχει και τον δικό του συμβολισμό, για αυτό και λέγεται σύμβολο. Στις μέρες μας πάρα πολλά σύμβολα που τα βλέπουμε παντού δεν έχουμε ιδέα για το τι συμβολίζουν. Σύμβολα που είναι της μόδας αλλά και καλούν δαίμονες!

Το Πεντάγραμμο

Ένα πάρα πολύ γνωστό σύμβολο που λίγοι γνωρίζουν τι σημαίνει, συμβολίζει το πρωινό άστρο, ένα όνομα που πήρε ο Σατανάς. Χρησιμοποιείται σε τελετουργικά για την προσέλκυση κακών πνευμάτων.

Όρθιο Πεντάγραμμο: Σύμβολο των Wicca

Ανεστραμμένο Πεντάγραμμο: Σύμβολο Σατανισμού και μαύρης μαγείας.

Εξάγραμμο

Είναι και γνωστό ως άστρο του Δαβίδ. Είναι σύνηθες σύμβολο για την μαύρη μαγεία. (6-τοποθετημένα βέλη, Σύμβολο του Αντίχριστου στο Σατανισμό, 6 βέλη, 6 γωνίες, 6 πλευρές=666.

Ankh

Συμβολίζει την σύνδεση του αρσενικού και του θηλυκού γένους. Συνήθως Χρησιμοποιείται ως σύμβολο φεμινισμού παρμένο από το σύμβολο του Πλανήτη της Αφροδίτης.

Swastica

Ένα αρχαίο σύμβολο που Χρησιμοποιήθηκε πολύ πριν την εμφάνιση του Χίτλερ. Χρησιμοποιούταν στα Βουδιστικά κείμενα και Κελτικά μνημεία. Στην λατρεία του Θεού Ήλιου, υποτίθεται πως αναπαριστά το ταξίδι του Ήλιου προς τον Παράδεισο.

Αναρχία

Σημαίνει η κατάρρευση όλων των νόμων. Χρησιμοποιούταν από Punk rockers και Φανατικούς του Heavy Metal. Όταν το Α βγαίνει έξω από το κύκλο δεν θα πρέπει να μπερδευτεί με το σύμβολο της αναρχίας. Τότε είναι σύμβολο του θανάτου, σύμβολο ανθρώπινης θυσίας. Ακόμη αναπαριστάται και ανάποδα

Κεφάλι Τράγου

Ο Τράγος Mendes, Θεός των μάγων. Είναι σύμβολο προσβολής του Χριστού (από τους Σατανιστές) που ως πρόβατο πέθανε για τις αμαρτίες μας.

Το Σύμβολο της Ειρήνης

Άλλος ένας τρόπος για την προσβολή του Χριστιανικού Σταυρού, παρουσιάζει έναν Σπασμένο Σταυρό. Ένα σύμβολο μαγείας.
Γνωστό και ως "Το πόδι του μάγου".

S

Αναπαριστά μια αστραπή που σημαίνει "Εξολοθρευτής". Ήταν το όπλο του Δία. υποτίθεται πως ασκεί έλεγχο πάνω σε άλλους.

Σταυρός Tau

Σύμβολο του Θεού Mathras των Περσών και των Aryans της Ινδίας. Για αυτούς, ο Mathras ήταν ένας "Άγγελος φωτός".

Yin-Yang - Tia Chi Σύμβολο

Για πολλούς το σήμα του "καλού και του κακού", Για την Κινέζικη Φιλοσοφία δύο μεγάλα βασίλεια ή δυνάμεις εκ των οποίων όλα εξαρτώνται. Το Yang είναι το Άρρεν, Yin είναι Θήλυ.

Σατανικός Χαιρετισμός

Σύμβολο αναγνώρισης μεταξύ της ίδιας λατρείας. Επίσης χρησιμοποιείται για να τοποθετηθεί κατάρα. Ο παγκοσμίως αποδεκτός τρόπος για τον χαιρετισμό προς τον Σατανά. Τα κέρατα του Τράγου προεξέχουν.

666

Ο αριθμός του Ανθρώπου. Το σύμβολο του Θηρίου. Αποκάλυψη 12:18



Πηγή: www.paraportal.gr

Κοινωνικά Δίκτυα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...